Top 5 cele mai populare tunsori pentru bărbați

Top 5 cele mai populare tunsori pentru bărbați

Top 5 cele mai populare tunsori pentru bărbați

Vara asta, fă o alegere care nu se vor demoda niciodată

Dar de-a lungul timpului, în ciuda tuturor trendurilor care au făcut senzație, unele frizuri pentru bărbați cu adevărat iconice s-au remarcat prin versatilitate și adaptabilitate și au rămas în topul preferințelor. Dacă îți dorești să faci o schimbare de look vara aceasta și nu prea știi de unde să începi, ți-am pregătit un top al celor mai preferate tunsori și stiluri mereu la modă, care să îți facă alegerea mai ușoară.

  • UNDERCUT 

Părul mai lung în partea de sus și scurt sau foarte scurt pe părți, tunsoarea undercut este una clasică și extrem de versatilă, întrucât funcționează pentru orice tip de păr. Eleganța și unicitatea tunsorii sunt date tocmai de înălțimea de la care se începe tăierea pe laterale. Așadar, dacă vrei să faci o schimbare originală, discută cu toate aceste aspecte cu stilistul tău și bucură-te de o tunsoare trendy, care îți va evidenția perfect trăsăturile. 
  • Tunsoarea POMPADOURUna dintre tunsorile care părea un trend pasager, dar care s-a transformat în timp într-o alegere de top, este tunsoarea POMPADOUR. Mereu o alegere iconică, acest tip de coafură vine într-o serie de variante, dar regula de aur în obținerea unui pompadour perfect este concentrarea volumului în partea din față. 

  • SIDE PART sau COMB OVER Un alt tip de tunsoare în trend, preferată mai ales de adepții un stil orientat spre zona de business, este SIDE PART sau COMB OVER. De o simplitate și un rafinament aparte, tunsoarea cu pieptănare într-o parte poate fi adaptată în funcție de lungimea părului și de fizionomie, iar pentru un efect de durată, acest tip de tunsoare necesită o întreținere frecventă și o îngrijire mai atentă. 

  • BUZZ CUT

Probabil cea mai comodă dintre toate tunsorile existente, tunsoarea BUZZ funcționează pentru toate formele feței. Bărbații cu forma feței ovală, pătrată sau mai alungită și maxilar bine definit sunt favoriții acestui stil. 

 

  • QUIFF CUT

Tunsoarea QUIFF este populară de mulți ani, fiind preferată de-a lungul timpului de multe celebrități. David Beckham, Denis Suarez, Rami Malek sau George Clooney sunt doar câteva nume cunoscute din rândul celebrităților care au cochetat cu acest stil. 


Tunsoarea reușit să reziste tocmai prin pricina adaptabilității. Quiff-ul modern oferă poate fi purtat oricum (dezordonat, texturat, țepos, periat) și un echilibru perfect între farmecul retro și stilul contemporan. QUIFF este una frizurile cu care nu poți da greș, fiind dintre preferată mai ales în rândul bărbaților cu un fir de păr mai gros. Cu tăieturi laterale și un aspect dezordonat ca textură în partea cu volum, adepții acestei tunsori vor avea un aspect îngrijit, cool și mereu în trend, fără prea multe eforturi. 

Deși atunci când vine vorba de stil posibilitățile sunt infinite, dictate mai cu seamă de particularitățile firului de păr și mai ales de fizionomie, vara se poartă schimbările, așa că te așteptăm în saloanele The Original Barber Shop pentru o alegere de top.