Cum să primești TU cea mai multă atenție din partea frizerului?

Cum să primești TU cea mai multă atenție din partea frizerului?

Relația cu frizerul tău se dezvoltă și crește de la... o tunsoare la alta. Dacă vei schimba frizerul ori de câte ori apare nevoia de a merge la tuns, vei trece mereu prin aceleași situații. Situația de a explica la nesfârșit ce îți dorești și a a-ți motiva alegerea și stresul de dinaintea rezultatului - pentru că nu ai de unde să știi pe mâna cui ajungi și cât de receptiv este la indicațiile sau cerințele tale. Așadar, iată câțiva pași buni de urmat pentru a te bucura de atenția totală a frizerului tău și de rezultate uimitoare de fiecare dată când mergi la tuns.

1. Începe cu prospecția

Dacă citești asta, în mod cert ai anumite nemulțumiri legate de look-ul tău și ești în căutarea unui frizer talentat. Ai ajuns unde trebuie! Înainte de a face următoarea programare, prospectează piața. Există unele aspecte la care ar trebui înainte să te programezi... unde nimerești. Locația contează, așa că urmărește să alegi un Barber shop amplasat într-o zonă care îți este la îndemână. Noi suntem prezenți în mai multe locații, aruncă o privire aici. În loc să mergi cu o fotografie salvată de pe internet, caută o referință pe pagina de Facebook a barber shopului ales de tine. Scrie-le și întreabă-i cine a realizat tunsoarea și așa vei afla cine este următorul tău frizer.

2. Respectă-ți alegerea și acordă timp

Nu judeca la cald, toate lucrurile au nevoie de timp, iar drumul tău către tunsoarea mult dorită nu face excepție. Dacă nu treci peste pasul 1, nu vei da greș, dar dacă nu ai obținut un rezultat perfect din prima, nu te pripi. Mai acordă o șansă, comunică mai deschis și nu omite nemulțumirile. În felul acesta vei seta niște premise clare și totul va merge ca la carte.

3. Repetă și cere recomandări

Frizerul tău este acolo pentru a te ajuta să te bucuri de look-ul tău fresh cât mai mult timp. El este în măsură să îți recomande o rutină corectă de îngrijire a tipului tău de păr, produsele de styling potrivite și chiar și frecvența optimă de tuns, în funcție tipul tunsorii pentru care ai optat.

4. Creează o rutină pentru tuns Când nu îți mai place persoana pe care o întâlnești în oglindă înseamnă ca e timpul să-ți suni de urgență frizerul, cu toate că nu trebuie să aștepți până în acest punct. Anumite tipuri de tunsori pot fi ruinate dacă este omis acest punct esențial: tunsul la timp. Asta nu va genera decât frustrare de ambele părți. Tu îți vei pierde aerul fresh și totodată din încredere, iar frizerul tău te va prelua pentru o tunsoare aproape nouă și nu pentru o întreținere.

5. Programează-te pe termen lung

Odată ce ai stabilit o legătură cu frizerul tău, asigură-te că nu o pierzi. Programează-te la timp și din timp, pentru că este doar în avantajul tău. În felul acesta, frizerul se va obișnui ce stilul agreat de tine și cu cât te vede mai des, cu atât mai mult va fi mai atent la satisfacția ta în raport la rezultatul final, care va fi de fiecare dată unul de excepție.