Alege abonamentul potrivit pentru tine și hai la tuns!

*După ce faci plata, trimite-ne te rog un email la office@barber.ro cu dovada plății și numele întreg al persoanei ce va beneficia de abonament.
    Abonamentul Diamond  1 an
Reducere 690 lei
de la 2140 lei la 1450 lei

Te tunzi de câte ori vrei
În orice zi de Luni pana Miercuri
În oricare din cele 7 locații

Abonare

Acum Poți Să îți Faci Abonament la Tuns Online

Vei avea parte de tuns, bărbierit, masaj capilar, chiar și vopsit barba de câte ori vrei, când vrei și la oricare din cele 7 locații din București.

Nu încape îndoială că arăți și te simți mai bine atunci când ai o tunsoare fresh. Sentimentul acela când ieși din shop și parcă te observă lumea mai mult pe stradă. Arăți bine, miroși bine și te simți bine.

De ce să nu faci din asta un ritual și să vii la tuns măcar o dată la două săptămâni? Să te îmbraci frumos, să vii să te aranjăm și să îți oferim o sesiune de relaxare.

Dacă ai venit și te-ai tuns Duminică și apoi săptămâna următoare Vineri ai o întâlnire importantă, vii la noi și te facem fresh ca să arăți impecabil de fiecare dată.

Asta cu cel puțin 30% mai ieftin decât dacă ai plăti normal pentru fiecare tuns. Și poți să îți faci tot timpul programare cu frizerul tău preferat, tot online.

Avem mai multe variante tocmai ca să poți să o alegi pe cea mai potrivită.

Și deoarece știm că poate fi uneori dificil să găsești un cadou fain dar și folositor pentru un bărbat, un abonament poate fi cadoul perfect pentru soț, partener sau chiar pentru un prieten apropiat.

Și să fiu sincer nu cred că știu un bărbat care nu s-ar bucura să se poată tunde un an de zile complet gratuit și asta de câte ori vrea.

La toate abonamentele te poți bucura de:

tuns + spălat + aranjat + styling + uscat + tuns barbă + contur barbă + spalat barbă + apă colonie + vopsit barbă + aranjat + creme + loțiuni + consiliere + masaj capilar