Despre noi

Despre Original Barber Shop

Povestea noastra a inceput in toamna anului 2015. Totul a pornit de la dorinta de a dezvolta un concept de "Barber Shop", exclusiv pentru barbati, unde acestia pot veni pentru a se rasfata si de unde pot pleca cu un tuns sau barbierit impecabil.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de inalta calitate, combinate cu produse de acelasi grad. Ne dorim sa ajungem lideri de piata, prin aptitudinile si experienta frizerilor nostri, care folosesc tehnici vechi, precum pierdutul exclusiv din foarfeca, dar si prin tehnici moderne.

Consideram ca frizerul dumneavoastra trebuie sa aiba carisma, sa fie sociabil, sa devina prietenul dumneavoastra, omul caruia puteti sa ii impartasiti orice, sa veniti entuziasmati la programare.

Toate aceste calitati le-am cautat la frizerii care sunt astazi alaturi de noi. Selectia acestora a fost una dificila, deoarece ne-am dorit sa ii alegem pe cei mai buni dintre cei mai buni, totul pentru dumneavoastra.

Desi cateodata, fara intentie, se poate intampla sa se decaleze programarile si sa fiti nevoiti sa asteptati pret de cateva minute, va rugam sa ne iertati. Acest lucru se intampla din dorinta noastra de a excela, de a acorda toata atentia clientului, pentru ca acesta sa plece multumit si cu o frizura impecabila.

Datorita experientei frizerilor, a atmosferei placute, a atentiei acordate si a profesionalismului de care dam dovada, credem cu tarie ca oferim un plus de valoare conceptului de frizerie si ne dorim sa fim prima optiune a dumneavoastra.

Va garantam ca dupa ce ne-ati calcat pragul o data, o sa va alegeti atat cu un frizer, cat si cu un prieten!

App Store Google Play

Pareri clienti

Recenzii autentice, preluate de pe pagina noastra de Facebook
Tesimonial

Salutare! Ma tund la Barber Shop de 2 ani de zile si pot spune ca sunt super multumit! Imi place tot! De asemenea as dori sa-l felicit pe Razvan pentru munca pe care o face cu atata pasiune! Recomand!

Dinu Silviu
Tesimonial

Știți că se spune că prima experiență contează, nu? Ei bine, recomand cu cea mai mare încredere "Barber Shop Bucharest". Profesionalism, servicii de calitate, instrumente foarte bune și o atmosferă care te destinde total!

Angelo Ardelean
Tesimonial

Merg la Original Barber Shop de aproximativ 3 ani de acum, îi frecventez lunar pentru calitatea serviciilor dar și pentru atmosferă și profesionalismul angajaților. Recomandarea mea este Sorin Rădulescu (locația Berceni), mereu am plecat mulțumit în urma întâlnirilor cu el.

Alin Tanase
Tesimonial

Echipa perfectă din Cotroceni! Ambient plăcut, primire călduroasă, atenți la detalii, RECOMAND cu cea mai mare încredere! Pot spune că am și doi preferați - Marian nr. 1 în bărbi și Louis nr. 1 in tuns!

Ionescu Robert
Tesimonial

În ultima vreme, m-am tuns doar la Barber Shop si cea ce pot spune este ca de fiecare data ies cu zambetul pe buze. De data asta m-am tuns la Razvan Chira si cea ce pot spune este ca m-a tuns exact pe placul meu. Recomand fara niciun regret!

Cristi Ferenczi