TOP 3 PRODUSE PENTRU UN STYLING CA LA SALON LA TINE ACASĂ

TOP 3 PRODUSE PENTRU UN STYLING CA LA SALON LA TINE ACASĂ

Produsele dedicate îngrijirii părului pot schimba complet jocul când vine vorba de styling. Ceară, pomadă sau spray de păr? Pentru că poate pe piață există o gamă variată de produse, iar acest lucru poate încurca uneori, venim în ajutorul tău cu 3 dintre cele mai utile și recomandate produse de îngrijire din saloanele/locațiile noastre.

POMADA

Vedetă printre produsele de styling, este unul din cele mai întâlnite produse de coafat pentru bărbați. Asigură o rezistență medie spre mare și oferă strălucire de lungă durată. Odată ce vei primi câteva indicații din partea frizerului tău, îți va fi foarte ușor să îți stilizezi singur părul, acasă. Pomada este un produs versatil, iar pentru a satisface toate cerințele, îl regăsim în două forme. Pomada pe bază de ulei oferă un look autentic și volubil și este un produs recomandat cu precădere pentru părul uscat, întrucât conferă un plus de hidratare și un grad ridicat de strălucire. În ciuda faptului că poate fi mai greu de îndepărtat de pe păr, fiind necesare mai multe șamponări, este un produs care merită încercat. Pomada pe bază de apă este un produs extrem de ușor de introdus în rutină, indiferent de tipul de păr. Îl modelează cu ușurință, nu îl încarcă și conferă strălucirea pe care o cauți. Pomada este o opțiune excelentă pentru toate tipurile de păr și poate fi folosită de bărbații cu păr subțire și gros. Vă recomandăm să utilizați Puteți folosi pomada pentru a stiliza tunsori clasice – scurte sau medii și mai ales tunsori moderne precum combover, pompadour sau quiff.

CEARA

Ceara de păr este o opțiune excelentă pentru bărbații cu păr mai gros și mai greu de stilizat. Acest tip de produs poate fi folosit pe părul uscat, cu focus pe zonele care necesită mai multă modelare decât control. Este un produs care păstrează flexibilitatea părului pe tot parcursul zilei. Ceara a devenit populară în jurul anului 2010, când aspectul dezordonat și texturat era în tendințe.

CREMA SAU BALSAMUL MODELATOR

Fixează și sigură rezistența stylingului, păstrându-i în același timp și flexibilitatea. Spre deosebire de pomadă și ceară, aceste produse nu sunt deloc rigide și prezintă multe beneficii. Produsele cremoase pentru păr pot fi aplicate pe orice tip de păr. Părului creț și greu de gestionat îi vor da direcția de care are nevoie, îmblânzind firele rebele, în tip ce un tip de păr mai subțire sau mai fin va primi flexibilitatea de care are nevoie.